05.10

Автомобільний бренд GEELY повертається в Україну, відкриває офіційний веб-сайт та запрошує приєднатись до сторінок в соціальних мережах

Наприкінці 2021 року Корпорація УкрАВТО оголосила про підписання Угоди про Дистриб'юцію та сервісну підтримку автомобілів GEELY на території України. І зараз, попри найскладніший період в історії України та нові виклики для бізнесу, бренд GEELY офіційно повертається на український ринок.

Корпорація УкрАВТО спільно з новим партнером, GEELY AUTOMOBILE INTERNATIONAL CORPORATION – вже сформувала якісну мережу офіційних дилерів GEELY в Україні, виходячи з переваг власної найбільшої дилерської мережі.

На першому етапі бренд GEELY в Україні буде представлений кросовером Atlas Pro. Деякі деталі, зокрема ціни на автомобілі, і в яких саме дилерських центрах буде представлений GEELY, ще на короткий час залишаються інтригою.

А зараз офіційний дистриб’ютор GEELY в Україні, ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ» (входить до складу Корпорації УкрАВТО) оголошує про запуск абсолютно нового офіційного веб-сайту бренду в Україні – https://geely.in.ua

На новому веб-сайті, створеному згідно глобального корпоративного стандарту GEELY, можна ближче познайомитись як з новим кросовером GEELY Atlas Pro, так і з історією GEELY, технологіями та концепцією дизайну, з новинами бренду (глобальними та з України).

Можливості діалогу з GEELY через офіційний веб-сайт будуть розширюватись. Найближчим часом у власників GEELY в Україні, незалежно від року випуску автомобіля, буде можливість записатися на сервіс або залишити запит щодо наявності запасних частин та аксесуарів.

Також запрошуємо приєднатися до сторінок GEELY в Facebook, Instagram, Twitter та каналу в YouTube щоб бути серед перших, хто дізнаватиметься про головні новини бренду в Україні – презентацію нового GEELY Atlas Pro, ціни, відкриття нових дилерів, акції тощо.

GEELY підкорює світ, розвиває свій новий шлях в Україні, надає споживачам більше вибору якісних нових автомобілів та підтримує економіку України на шляху до перемоги!