24.11

LS Tractor завойовують популярність серед аграріїв України

Офіційний дистриб’ютор АФ «Юніверсал Моторз Груп», що входить до структури Корпорації «УкрАВТО», і представляє сільськогосподарську техніку LS Tractor, повідомляє про рост популярності південнокорейських тракторів серед українських клієнтів.
LS Tractor з‘явився на теренах України наприкінці 2017 року. Маловідомий для малого та середнього українського фермерства бренд викликав неабиякий інтерес на першій же виставці у Києві, адже 40-річний досвід виробництва та реалізації тракторів у більш ніж 40 країнах світу враховував усі вимоги аграріїв до сільськогосподарської техніки.
Широкий модельний ряд тракторів LS потужністю від 50 до 145 кінських сил, що реалізуються в Україні, охоплює більшість польових завдань у малому фермерстві та зарекомендував себе, як надійний помічник, у середніх фермерських господарствах.
Мапа реалізованої техніки охоплює всю Україну, це, переважно, трактори потужністю 80, 105, 140 та 145 кінських сил.
На першому виїзному ТО (300 мотогодин) трактора LS H140 потужністю 140 к.с., який придбав СФГ "ОБРІЙ" (Полтавська обл, Новосанжарський р-н) нам вдалось поспілкуватись із власником трактора Прилуцьким Дмитром Федосійовичем та отримати відгук про роботу трактора. LS H140 успішно агрегатується із навісним обладнанням будь-якого бренду відповідної потужності. У порівнянні з тракторами інших брендів LS H140 показав високу продуктивність робіт, чим, власне, дуже задоволений господар трактора.
Дякуємо за відгук! Рясних врожаїв та лагідної погоди!